Op 6 oktober strijden onze 8 finalisten voor de Vlaamse PhD Cup 2020. In aanloop naar de finale trachten de finalisten jou alvast te overtuigen door hun jarenlange doctoraatsonderzoek in een filmpje van 90 seconden te pitchen.

Maak kennis met de kandidaten en stem onderaan de pagina voor jouw favoriet! De kandidaat met de meeste stemmen wint de publieksprijs en krijgt een publicatie in Eos Magazine. 

Bovendien maak jij door te stemmen kans op een wetenschappelijk verantwoord boekenpakket. Stemmen kan tot 6 oktober - 18.00u.


Ilke De Boeck, doctor in de toegepaste microbiologie & biotechnologie (UAntwerpen - FWO) Jeroen De Gussem, doctor in de geschiedenis en taalkunde (UGent - FWO) Eline Haspeslagh, doctor in de gezondheidswetenschappen (UGent - VIB - FWO) 

Seppe Terryn, doctor in de robotica (VUB - FWO) 

Lennart Soberon, doctor in de filmwetenschappen (UGent) Bert Van den Bogerd, doctor in de medische wetenschappen (UAntwerpen - FWO) 

Marjolein Van Ginneken, doctor in de biologie (UAntwerpen - Technopolis - FWO)Nicolas Wijsen, doctor in de wiskunde & sterrenkunde (KU Leuven - FWO) 

 

Stem voor de publieksprijs van de Vlaamse PhD Cup

Breng een stem uit voor jouw favoriet van de Vlaamse PhD Cup. Je maakt zo kans op een wetenschappelijk verantwoord boekenpakket: de hele Vizier-reeks van Academia Press & een gesigneerd exemplaar van “De geknipte genen” van Hetty Helsmoortel.

Slechts 1 stem per persoon. Dubbele stemmen worden verwijderd.

Ik stem voor